Promocijska slika za akcijo "Dobre želje za zimsko veselje"

Vseslovenski akciji pisanja novoletnih voščil »Mala pozornost za veliko veselje« smo se letos pridružili tudi Kaševci in oblikovali akcijo »Dobre želje za zimsko veselje«. V okviru te bomo z voščili in lepimi željami v času praznikov razveselili oskrbovance Doma starejših občanov v Ajdovščini in Zavoda Pristan v Vipavi.

Do 9. decembra 2020 poteka zbiranje voščilnic, do 8. decembra pa zbiranje želja. Slednje bodo na druženju, ki bo potekalo v torek, 8. decembra ob 20h prek Zoom-a, zbrane skupaj in oblikovane v voščilnice. Podrobnosti o dogodku, kjer se bo izdelovalo voščilnice in povezavo za udeležbo dobite na Facebook dogodku, do katerega lahko dostopate prek povezave: https://bit.ly/39pfg4Q

V projektu lahko sodelujete na dva načina:

  1. Lastnoročno in z veliki črkami napišite ali narišite voščilnico ter jo do 9. 12. 2020 pošljite na naslov ‘Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina‘. Na ta naslov jo lahko tudi dostavite v poštni nabiralnik, ki se nahaja pri glavnem vhodu v MKC.
  2. Napišite voščilo v obrazec na https://bit.ly/3m5Yr2y to pa bodo udeleženci druženja prepisali v voščilnico. Voščila na tej povezavi zbiramo do torka, 8. 12. 2020 ob 20h.

Verjamemo, da bodo zbrane voščilnice oskrbovancem domov pričarale nasmeh na obraz in polepšale praznike.