Vseslovenski akciji pisanja novoletnih voščil »Mala pozornost za veliko veselje« smo se letos pridružili tudi Kaševci in oblikovali akcijo »Dobre želje za zimsko veselje«. V okviru te bomo z voščili in lepimi željami v času praznikov razveselili oskrbovance Doma starejših občanov v Ajdovščini in Zavoda Pristan v Vipavi.

Do 9. decembra 2020 poteka zbiranje voščilnic, do 8. decembra pa zbiranje želja. Slednje bodo na druženju, ki bo potekalo v torek, 8. decembra ob 20h prek Zoom-a, zbrane skupaj in oblikovane v voščilnice. Podrobnosti o dogodku, kjer se bo izdelovalo voščilnice in povezavo za udeležbo dobite na Facebook dogodku, do katerega lahko dostopate prek povezave: https://bit.ly/39pfg4Q

V projektu lahko sodelujete na dva načina:

  1. Lastnoročno in z veliki črkami napišite ali narišite voščilnico ter jo do 9. 12. 2020 pošljite na naslov ‘Cesta IV. prekomorske 61a, 5270 Ajdovščina‘. Na ta naslov jo lahko tudi dostavite v poštni nabiralnik, ki se nahaja pri glavnem vhodu v MKC.
  2. Napišite voščilo v obrazec na https://bit.ly/3m5Yr2y to pa bodo udeleženci druženja prepisali v voščilnico. Voščila na tej povezavi zbiramo do torka, 8. 12. 2020 ob 20h.

Verjamemo, da bodo zbrane voščilnice oskrbovancem domov pričarale nasmeh na obraz in polepšale praznike.