Ker se ti mudi živeti in doživeti Škisovo tržnico, si letos vstopnico zagotovi brezplačno z mBills!

Ljubljana, 17. 4. 2018 — Od danes od 12. ure naprej bo možen nakup vstopnic na Škisovo tržnico 2018. Še manj kot mesec dni nas loči do 21. Tržnice, ki bo letos potekala v četrtek, 10. maja, na zelenici na Kardeljevi ploščadi. Letos organizatorji ponujajo inovativne in hitre možnosti nakupa vstopnice v predprodaji s telefonom z mBills in še več presenečenj in ugodnosti za obiskovalce.

Škisova tržnica, kot največja študentska prireditev na prostem, vsako leto stremi k napredku in optimizaciji organizacije. Biti v času s korakom je dandanes zelo pomembno in vsi lahko postanemo del prihodnosti in soustvarjamo novo zgodbo naprednejšega in hitrejšega poslovanja s financami. Zato letos obiskovalcem organizatorji ponujajo nakup vstopnice tudi preko mobilne denarnice mBills. Petrol bo posameznikom, ki kupijo vstopnico na tak način, povrnil stroške le-te. Brezplačna vstopnica za Škisovo tržnico – super občutek, ne?

Navodila za nakup

mBills je mobilna denarnica na tvojem telefonu, ki nadomešča fizično denarnico za gotovino in kartice. Tako kot je bilo do sedaj mogoče karkoli kupiti z gotovino, je z mBills mogoče karkoli kupiti z elektronskim denarjem. Uporabnikom mBills omogoča nakazovanje denarja kar na telefonsko številko, plačevanje v trgovinah in na bencinskih servisih, plačevanje v gostinstvu in storitvenih dejavnostih, spletno plačevanje in plačevanje v mobilnih aplikacijah, plačevanje na avtomatih, plačevanje mesečnih položnic in e-računov in plačevanje s slikanjem QR kode. In vse to z mobilnim telefonom 24/7/365 v realnem času: hitro, varno, enostavno, ugodno. mBills lahko uporabljate ne glede na to, pri kateri banki imate odprt bančni račun ali pri katerem telekomunikacijskem operaterju imate sklenjeno naročniško razmerje. Varnost denarja in podatkov sta zagotovljena, podjetje MBILLS ima dovoljenje Banke Slovenije za izdajanje e-denarja in opravljanje plačilnih storitev.

MBILLS premika meje v plačevanju. Skupaj s Petrolom na Škisovi tržnici popolnoma digitalizira plačevanje – tako nakup in prikaz vstopnic na vhodu kot tudi plačevanje hrane in pijače na dogodku. V Sloveniji in širše je to prvi primer inovativega mobilnega plačevanja vstopnic za množični dogodek na tak način. MBILLS QR kode namreč omogočajo nakup vstopnic kjerkoli – na fizičnih prodajnih mestih, na oglasnih površinah, na spletu, na družbenih omrežjih in drugje. Vsak, ki se bo odločil za nakup vstopnice z mBills in plačevanje z mBills na dogodku, bo del tektonskega premika in bo pomagal, da se Škisova tržnica 2018 zapiše kot primer dobre prakse plačevanja na množičnem dogodku.

 

Kako do vstopnice za Škisovo tržnico v predprodaji?

Letos je v predprodaji in na dan dogodka možnih več načinov nakupa vstopnice, in sicer si jo lahko zagotovite z nakupom preko mobilne aplikacije mBills, s spletnim nakupom na eventim.si ali na Petrolovih prodajnih mestih. Priporočamo nakup z mBills, saj vam bo v tem primeru Petrol povrnil stroške nakupa.

Vse, kar morate storiti, je:
• Na svoj mobilni telefon prenesite aplikacijo mBills.
• Na blagajni Petrola naložite dobroimetje.
• Z mBills poskenirajte QR kodo in kupite vstopnico za 3 eur!

V mBills prejmete vstopnico, ki jo pokažete na vhodu (najdete jo v pregledu transakcij). 10.5. zjutraj vam bo Petrol na mBills vrnil 3 eur, ki jih lahko porabite na Škisovi tržnici ali kjerkoli drugje. Brezplačno vstopnico si lahko zagotovite do 9. maja do polnoči, denar dobite vrnjen na dan dogodka zjutraj. Vračilo velja samo za eno vstopnico, kupljeno z mBills. Podrobnejše informacije o postopku nakupa najdete na skisova-trznica.si. (tukaj se bo dal link do objavljenega članka s podrobnimi koraki nakupa z mBills in ugodnosti, ki jih nudi nakup z mBills, glej tisti drug document.)

Nakup vstopnic bo preko zgoraj omenjenih načinov možen od danes, 17. aprila, od 12. ure naprej. Cena vstopnice 21. Škisove tržnice v predprodaji znaša 3 evre, na dan dogodka pa 5 evrov. Ob upoštevanju zgoraj navedenih korakov pa je vstopnica v predprodaji brezplačna.