Ugodnosti

Kultura

Storitve

Okej, postali ste KAŠevec. Kaj sedaj? Kot član Kluba ajdovskih študentov in dijakov ste deležni najrazličnejših popustov in ugodnosti z različnih področij.

Vpis v sistem subvencionirane študentske prehrane

Kaj potrebujem za vpis ali podaljšanje?

 • Prijavnico
 • Osebni dokument
 • Študentsko izkaznico ali potrdilo o šolanju za tekoče študijsko leto ali indeks
 • Mobilni telefon ali brezkontno čip kartico
  • mobilni telefon mora imeti vključen prikaz telefonske številke (opcija skrita številka ne sme biti vključena)
  • brezkontna čip kartica se lahko ob vpisu naroči za 15€. Rok izdelave je predvidoma 5 delovnih dni.

Več informacij o vpisu v sistem subvencionirane študentske prehrane lahko najdeš tukaj.

Lavričeva knjižnica Ajdovščina

Pišeš referat ali seminarsko nalogo in potrebuješ literaturo? Potrebuješ knjigo za maturo iz slovenščine? Bi rad bral knjige na elektronskem bralniku? Postal član bralnega krožka? Postani član lokalne Lavričeve knjižnice in prejmi vse zgoraj naštete ugodnosti po KAŠevi ceni!

Študentska članarina

Cena za študente in upokojence
8€

KAŠ članarina

Posebna ponudba za člane kluba KAŠ!
6€

Diplomska

Končujete študij in pišete diplomsko nalogo? Potrebujete pomoč pri oblikovanju, prevodu povzetka ali lektoriranje? Potem je diplomska.si pravi naslov za vas! Poleg vsega naštetega ponujajo tudi tisk in vezavo nalog.

Uporabite kodo KAŠ za 25% popust na vse storitve!

Tisk

Ste napisali seminarsko nalogo in vaš profesor zahteva, da oddate tiskan izvod? Kakšen dinozaver 🦕. Nimate tiskalnika? Brez skrbi. KAŠevci lahko s Printbox in Optiprint tiskate kjerkoli!

Printbox

Posamezno kodo lahko člani KAŠ kluba kupite za 2 EUR – z njo dobite 50 kreditov/kopij. Zaenkrat imamo zakupljenih 30 kod, dobite pa jih na Infotočki v času uradnih ur.

Optiprint

Promocijski popust ob tisku in vezavi diplome. Ob naročilu v polje za popust vpišite kodo KAŠ.

Šport

Je edini šport v katerem uživate pikado, a bi letos res radi imeli beach body? 🏖️ Ste med karanteno preživeli preveč časa za računalnikom in bi se radi razmigali? Pridružite se vodenim vadbam s KAŠevci ali si zagotovite vadbo s športnim društvom Rekreativček.

ŠD Rekreativček

20 % popust pri nakupu mesečne karte (tako 1x tedensko, kot 2x tedensko) za programe MIX aerobika, kondicijska vadba, joga in pilates.

10 % popust pri nakupu karte za 4 zaporedne mesece za programe MIX aerobika, kondicijska vadba, joga in pilates.

20 % popust pri programu skupinska vadba na kolesih (tako 1-tedensko, kot 2-tedensko).

10 % popust za tečaj rekreativnega plavanja za odrasle.

Brezplačna sobotna vadba v dvorani na Policah

Vadba v dvorani poteka v zimskem času, spomladi pa se preselimo ven. Pridružite se FB skupini KAŠ rekreacija, kjer se prijavite na telovadbo.

Teniški klub Ajdovščina

Igranje tenisa po ceni 5 €/ura.

10 % popust na skupinske začetne in nadaljevalne tečaje tenisa.

Izobraževanje

Subvencioniranje tečajev, seminarjev in izobraževanj.

Evropska mladinska kartica

Vsi člani KAŠa imate tudi člansko kartico, katera vam služi tudi kot Evropska mladinska kartica (EYCA). Ugodnosti KAŠeve kartice z EYCA certifikatom lahko najdete na spodnjih povezavah*:

 • ŠPORT: 10 % popusta na paintball, kolesarske izlete, programe pohodništva, ipd. v Adrenaline-Check, 10 % popusta v Aerodium Logatec, 10 % popust na Top Extreme – Bungee jumping, 10 % popusta na različne aktivnosti v organizaciji Šport Ljubljana (savna, plavanje, fitnes ipd.), in več.
 • PROSTI ČAS: 10-15 % popust v Noordung centru. 20 % popust pri nakupu ene vstopnice v Drami, in več.
 • IZOBRAŽEVANJE: 15 % popusta na tujo strokovno literaturo v Mladinski knjigi, 30 € popusta ob prvem vpisu v Jezikovno akademijo, in več.
 • ZDRAVJE IN LEPOTA: 10 % popust pri nakupi nad 20 € v trgovini Rifuzl (tudi online), 12 % popust na vse izdelke na Malinca.si in več.
 • HRANA IN PIJAČA: 10 % popust na celotni nakup v Čas za kavo, 5 % popust in brezplačna pijača v Urban Piqniq in več.
 • NASTANITVE: 10 % popusta na vse nočitve v hostlih Hostelling International po celem svetu, 10 % popust v Thermani Laško in več.
 • STORITVE:  20 brezplačnih tiskov na vseh napravah Printbox ter 10 % dodatnih brezplačnih tiskov za polnjenje računa nad 10 evrov, 30 % popusta v računalniški trgovini Digitalnica,…
 • SPLETNO NAKUPOVANJE: 15 % popust na izdelke v Woodway spletni trgovini, 10 % popust v spletni trgovini Moja Čokolada in več.
 • MOBILNOST IN POTOVANJA: 10 % popusta na vožnjo s Taxi Laguna in Taxi Plus, 10% popusta na najem vozil, 15% popusta za najem vozil v mesecu maju in septembru, 20% popust na najem vozil v mesecu aprilu in oktobru in več.

* S klikom na druge države in klikom na gumb “Išči”, lahko raziskujete popuste tudi drugod po Evropi.

S KAŠevo kratico ste pridobili osnovni paket ugodnosti. 

Z doplačilom 12, 50 € preko EYCA Upgrade si lahko zagotovite še brezplačno nezgodno zavarovanje pri Vzajemni in enoletno brezplačno članarino in 50 zastonj kreditov pri Študentski vadbi.

S to kartico imate dostop do: 

 • informacij o mladinskih tematikah in dogodkih preko naših medijev (spletno mesto, e-novice, Facebook, v kratkem tudi preko mobilne aplikacije);
 • preko 70 tisoč popustov in ugodnosti v Sloveniji in v 38 evropskih državah, s področja kulture, neformalnega izobraževanja, prevozov, potovanj, nakupov, ogledov, tečajev ipd.;
 • sodelovanja pri različnih projektih in mednarodnih dejavnostih;
 • prostovoljnega dela (vodenje delavnic, pisanje novinarskih prispevkov, tehnična podpora ipd.).